G Plastik

U themelua në vitin 2013 me një vizion për të riorganizuar industrinë e prodhimit të plastikës. Që nga fillimi i saj, kompania është rritur nga një punëtori e vogël në një lider global në prodhimin e formave plastike me cilësi të lartë.

Gjatë viteve, përkushtimi i G Plastik ndaj përsosmërisë ka nxitur rritjen e saj eksponenciale. Ajo zgjeroi gamën e produkteve të saj, u diversifikua në industri të ndryshme dhe ndërtoi një prani të fortë globale.

Kultura e inovacionit të G Plastik nxit zhvillimin e vazhdueshëm të materialeve më të fundit dhe teknikave të prodhimit për të përmbushur nevojat në zhvillim të klientëve të saj.Shërbim me cilësi të lartë për industri të shumtaÇfarë ofrojmëNe shërbejmë në industri të ndryshme për t'iu përshtatur të gjitha nevojave tuaja.

Industria e Ndërtimit

Industria e Ngrohjes 

Industria e Qeramikës